Významný den 22.9.1976

23.09.2012 13:26
Rok 1976 přinesl světu založení společnosti Apple a také založení irské rockové skupiny U2, poprvé byl izolován virus Ebola, v Československu byla dokončena vodní nádrž Švihov na Želivce, zásobující Prahu a část středních Čech pitnou vodou.Tento den se narodil Ronaldo Luis Nazario de Lima známý jako Ronaldo ale také se na svět přišel podívat náš kamarád Bohumil Nohejl.Podle jeho slov už při narození vypadal prakticky stejně jako dnes.Při bližším zkoumání jeho fotografií jsem zjistil že opravdu nelhal, už jeho první foto pořízené těsně po narození odpovídá jeho dnešní vizáži, no posuďte sami.

Postupem času už nám začal chodit, vyrostli mu první zoubky a tak byl čas pořídit další fotografii. Rodiče mu zjevně dopřávali komfort i v oblečení a tak mu nechali ušít nákladný obleček, ve kterém prakticky zůstával až do jinožských let. V té době mezi dětmi na pískovištích neměl mnoho kamarádů, ale čert ví proč zvířátka v lese si ho velmi zamilovaly.

Ani puberta mu nezměnila face, jako jiným vrstevníkům kterým se tváře hemžili množstvím beďarů.Takže je vlastně zbytečné popisovat jeho další růst.Jeho fotbalový vývoj ho nakonec přivedl až k nám do Háje (působil zde také jeho otec, středová osa Nohejl-Trojek-Eliáš vyvolává i dnes hezké vzpomínky) V našem týmu často nastupuje v základu a není to jen proto že si sebou na mistrovské zápasy nosí služební pistoli(povoláním policista ) se kterou si při vyhlášování sestavy významně pohrává.
Ve včerejším dnu mu byl předán před zahájením zápasu se Rtyní hodnotný dárek v podobě "Frodových hodinek" o jejichž historii se můžete dočíst ve starších příspěvcích na fóru.

Bohumil o této historii ví a prohlásil že budou mít tyto hodinky čestné místo mezi medailemi které mu při jiné příležitosti předali jeho spolupracovníci. Do dalších let mu přejeme mnoho štěstí a zdraví.