Travčice - Sokol Háj 6:0

06.08.2012 20:10
Travčice versus Háj 6 : 0
To, že se naše měření sil z týmy Litoměřicka mění v debakly, začíná už býti pravidlem. Důvody mohou být různé, každopádně nastal čas změnit štaci, jinak naše sebevědomí utrpí. Přitom první poločas s týmem, který vyhrál svou okresní soutěž a postoupil do I. B třídy, nebyl zase tak špatný. Hrálo se ve slušném tempu a i naše sestava již byla kompaktnější, chyběli jen 4 hráči užšího kádru. Soupeř sice lépe kombinoval, ale do vážnějších šancí se nedostal. Díky nasazení a bojovnosti jsme drželi v pohledném areálu soupeře jejich tempo a mohli se dostat i do šancí, ale jako tradičně jsme ztroskotali na finální přihrávce. Travčice pak nakonec  před koncem využili chvilky nepozornosti, kdy jsme při jejich standartce nepokryli za zády nabíhajícího hráče a ten hlavou překonal golmana Joba.
Do druhého poločasu jakoby nastoupil jiný tým, bojovnost se vytratila,  zhoršila se kombinace  v zadních řadách a na určitých postech si hráči neplnili své povinnosti. Soupeř tohoto využil a tak se na brankaře Joba valil jeden útok za druhým. V té chvíli byla obrana Háje jako na kolotoči a zejména Marek Job byl na hranici nervového kolapsu, když během chvíle vylovil balón pětkrát ze sítě. Za zmínku tak stojí jen tvrdá umístěná střela Lukáše Moldavčuka, která padla ale do naší sítě, když se snažil míč odvrátit před dotírajícím útočníkem. Po této gólové smršti se již tempo soupeře zklidnilo a tak si opět mohli zahrát i naši ofenzivní hráči, kdy např.  Martin Kastl nastřelil břevno soupeře, ale jinak jsme se do výrazné šance nedostali.
PS: Pozor zemědělcům nastal  čas sklizně a stejně tak i u nás nastává čas dělit zrno od plev.
Sestava: Job – Moldavčuk – Homolka – Kubásek S. – Nohejl B. – Siřiště - Mutl – Brunclík -  Staněk – Kastl – Bechyňský ( Kubásek M., Thorand, Špringl )

(Bóďa)

Foto z utkání na  -  sokolhaj.rajce.idnes.cz/