TJ Sokol Unčín - TJ Sokol Háj 1:0

26.05.2013 18:48
Více jak desítka fanoušků Háje, se přijela podívat na naše borce do Krupky, kde nás přivítal TJ Sokol Unčín. Hned prvním překvapením bylo, že trenér nasadil mladého a nezkušeného Cádera od začátku zápasu. Hra začala a byla v celku vyrovnaná, ale přeci jen jsme měli několikrát blíže ke vstřelení gólu. Především krásná rána Kubáska S jun. si zasloužila zaplout do branky. S velkými obtížemi ji ale brankář domácích vytáhl na roh.
Ve druhém poločase se Brunclík posunul na hrot a měl párkrát možnost udělat něco s výsledkem, ale jednou se pořádně netrefil, podruhé mu v cestě stála noha obránce.Už to vypadalo že se rozejdeme s remízovým výsledkem, ale v poslední akci Unčína se jim podařilo se štěstím překonat Thoranda, který do té doby neměl v naší brance moc práce.
Celkový pohled na toto utkání pokazilo množství faulů Unčína, kdy především na Kubáska S jun. měla být v několika případech ukázána žlutá karta. Rozhodčí Škopár vytáhl pouze jedinou a tu zřejmě proto, že to bylo už do očí bijící.Také jeden z pomezních ve druhém poločase předvedl své jestřábí oko, kdy odmával mnohokrát dle jeho soudu náš ofsajd, avšak když metr od něho došlo k faulu, při kterém poslal bránící Unčína našeho hráče velmi tvrdě k zemi tak to neviděl.
 
Sestava
Thorand, Zajpt Homolka Nohejl B. Staněk, Brunclík Bechyňský Kubásek S jun. Siřiště, Kubásek M., Cáder (Havelka)
Mastík
Foto na rajčeti
sokolhaj.rajce.idnes.cz/