Tělocvičná jednota Sokol Háj 2:0 (0:0) SK Viktoria Lom z. s.

07.09.2020 16:45
V sobotu na domácím hřišti, od 10:30 jsme vyzvali soupeře z Lomu.
Hráčský kádr se musel potýkat s absencí naší jedničky v bráně Martinem Senickým, kterého skvěle zastoupil hrající trenér Martin Staněk.
Ale zpět k zápasu. Dnes jsme měli k dispozici pomalu celý hráčský kádr.
Hra se odvíjela především na soupeřově polovině. Bylo to jako dobývání skalní tvrze. Šance střídala šanci a naši hráči ne a ne umístit balón do soupeřovi sítě. V 36 minutě se do balónu opřel z trestného kopu náš kapitán Miroslav Steiger svojí věhlasnou levačkou a rozezvonil soupeřovu tyčku. Balón se odrazil do brankáře a ven z brány. Utrápený poločas skončil 0:0.
Do druhé půle jsme udělali hned dvě změny ze hřiště odešli David Petrík a Jiří Blažejovský. Nahradili je Michal Sirko a Marek Malík. Hra se rozjížděla pozvolněji, jako když se vlak rozjíždí z nádraží. Právě běžela 73 minuta, když nečekaně přihrál Marek Malík Přemyslu Košťálovi mezi stopery a ten skóroval. 1:0.
Rázem se naši hráči uklidnili. Jen to chtělo dát pojišťující gól, který mohl přijít z kopaček Košťál, Malík, ale skončilo to jen v brankařově náruči.
Už, už to vypadalo, že zápas skončí 1:0. V tom se rozeběhl Marek Malík svým klasickým tempem ,,teréní berušky" :-) a předložil přihrávku Martinovi Kastlovi, který se nemýlil v zakončení. 2:0.
Nemohu vyzdvihnout jednotlivce, jelikož dnes podal celý tým vynikající výkon.

Branky:73.Košťál, 89.Kastl

Sestava: Staněk - Dittrich, Šimůnek, Steiger - Kastl, Karlík (65.Vodička), Pop, Mutl(75.Hylský), Petrík(46.Sirko) - Blažejovský(46.Malík), Košťál
(MS)