T.J.Sokol Háj - Novosedlice 6:2

17.05.2015 14:43
24. Kolo. Sokol Háj vs Novosedlice (6-2)
Vítězná vlna pokračuje. Tentokráte to odskákali Novosedlice, které jsme jasně přehráli 6-2. Mnoho branek a předvedená hra musela lahodit oku přihlížejících diváků. Snad jich příště přijde ještě více.
Bez pár vyjímek (černoch Mára, skórujíci legenda Masťa a student Bláža) jsme byli připraveni pojistit útěk ze sestupových vod. Úvod utkání nás zastihl v dobré formě a po pár minutách otevřel skóre zápasu Stanley bombou z přímého kopu. Poté utekl domácí obraně Kastl, obešel i golmana a zvýšil na 2-0. Konečně se naplnili slova trenéra - do 15-ti minut dejte 2-3 góly a je po zápase. Novosedlice však kontrovali rychlými brejky, které zatím likvidovala naše obrana a jednou nám pomohlo břevno. Následovalo několik pěkných akcí hájských (především Kastlík byl několikrát v tutové pozici sám na gólmana). Gólově se ujala až akce ze závěru poločasu, kdy opět utekl Kastlík a zvýšil na 3-0. Konec poločasu nasvědčoval, že hráči soupeře to nevzdají. Několikrát ohrozili naší branku, avšak bez rozvlnění domácí sítě. Za zmínku stojí emoční výbuch trenéra hosti, který chtěl proplesknout rozhodčího.
Do druhé půlky jsme vkročili velmi vlažně a hostům se po dvou pěkných akcích povedlo snížit na 3-2 a evidentně v této fázi utkání měli větší hlad po bodech. Skórovali tváří tvář gólmanovi a byť je náš golman velmi prostorově výrazný, nepodařilo se mu zabránit ve skórování.
Přišel čas i našeho druhého útočníka Fikiho, který po hrubce obrany hostí zvyšuje na 4-2. Poté završil hattrick Kastlík, který po důrazném napadáni obrany soupeře opět obešel i golmana a bylo to 5-2. V tuto chvíli bylo rozhodnuto, hosté se již více těšili na dokoukání semifinálového zápasu našich s Kanadou a k ohrožení naší branky se téměř nedostali. V závěru ještě pojistil vítěztví Fiki, který uzavřel skóre zápasu na 6-2.

Sestava : Thorand,Homolka, Zajpt "K", Kubásek S., Staněk (40 min Moldavčuk), Kubásek M., Mutl (70 min Bechyňský), Siřišťe (60 min. Trojek), Fikerle, Kastl,Brunclík

Branky : Kastl 3x, Fikerle 2x, Kubásek S.
Článek pro Vás připravil Mates