T.J. Sokol Háj - FK Rtyně nad Bílinou 2:0

24.04.2016 11:41
Tak přátelé, to vám byla taková zima při tom fotbale, že mi přestala psát i tužka. Asi v ní zamrzla tuha, takže jsem si nemohl dělat poznámky a tudíž vás budu muset informovat pouze z poslechu, protože i řasy na víčkách mi slepoval sníh. Takže jsem nic ani neviděl. Předem upozorňuji že jsem zaznamenával pouze hlášky, ale už ne to komu patří. Takže něco z poslechu.....
Hráj, zatáhni to, co tam děláš , nahrávej. Co tam děláte v tý obraně, tam máte samotnýho, ty vole gól, to si dělají snad prdel. Co jeee tam mává pomezní ofsajd to nevidíš, no proto.Ještě že tak. Tak jedeeem hrajte něco, běhej tam po tý lajně.  Co je co se děje ty v..e penalta, Bláža tam upadl ve vápně.  A byla?No nevím. Uf jen tak tak že jo, málem to chytil. Tak super jedna nula Němec to dal. dobrý.   Hlasy hostí nějak nevnímám protože se po odpískané penaltě , nedalo dost dobře rozeznat,která nadávka komu patří.   Tak hoši jedeeem jedeeem druhej poločas a pokračujem, netahej to sám naraž si. Běeež tahej to až do brány. Ty vole Bláža takovou tutovku a nedal, ale hrajeme, no vracej se tady ho máš samotnýho. To si zase děláte prdel tady ho máte zase úplně samotnýho heeeeeeej. Hele hele Bláža nooooo dej to taaaam joooooooooo. Ty vole Bláža se trefil. Po této brance jsem odešel, jednak mi byla velká zima a potom jsem musel jít dát odpočinout i sluchu. Příště půjdu zase na druhou stranu než jsou střídačky, protože mi v uších hučelo ještě druhý den.
Výhra nás stále udržuje na hezkém třetím místě a i když jsou teď mimo hru Kastl, Kubásek M a Siřiště, tak se díry v týmu daří zacelovat a pokračujeme tak v sérii bez porážky.
Sestava : Kouba, Steiger Zajpt Homolka Bechyňský, Kubásek S  Němec Fujava Erös, Balog Blažejovský, Mastík Job
Branky :  Němec pen., Blažejovský
foto na rajčeti