T.J. Sokol Háj - FK Novosedlice 0:2

27.10.2013 07:11
U špatně zapínaného kabátu, si knoflíky vždycky nenajdou ty správné dírky. Proto musíme začít znovu, tak dlouho, dokud knoflíky správně nezapadnou. Pak jsme teprve spokojeni a můžeme vyrazit jako elegáni mezi lidi.
Naše sestava je ale neustále ve stádiu špatného zapínání. Kdo chodí pravidelně, vidí, že časté míchání se sestavou nepřináší trvalejší obraz, ale pouze náhodné výsledky, které nás sice drží v popředí tabulky, no bez herní tváře našeho týmu.
V sobotním zápase jsme v tom lítali jako nudle v bandě. Snad až na dvě velké šance, které se zrodily teprve ve druhé půli. V té první velké stál tváří v tvář Řezáč brankáři, který vyrazil míč nohou mimo branku. Další měl Mutl, kterému opět brankář hostí zkazil radost z jinak pěkně zahraného trestného kopu. Ano, bylo tam i evidentní sražení Brunclíka ve velkém vápně, jenomže píšťalka rozhodčího zůstala němá. A tak je na místě pouze konstatování, že Novosedlický kabát byl evidentně zapnut dobře a dvě vstřelené branky byly jakoby ozdobou jejich raglánu.
 
Sestava
Job, Zajpt Homolka Moldavčuk Kubásek M, Brunclík Řezáč Mutl Siřiště, Staněk Kubásek S, Balog, Bechyňský,
 
Foto na rajčeti.