Sokol Háj - Trnovany B 7:0

09.09.2012 20:50
Háj versus Trnovany B 7 : 0
    Na naše hřiště zavítal další nováček soutěže, ale mnohem větší bitvu svedl trávník s novou obsluhou malotraktoru, když dlouholetý mistr kadeřník místního pažitu Karel Singer přenechal svůj důležitý úkol né zcela zodpovědné osobě a to jistému Frodovi, nebo chceteli Frodolajnovi, či jak se tento muž mnoha jmen vůbec přesně jmenuje. Naštěstí nepřipojil za traktor ornici a tak na poměrně slušný terén nastoupilo mužstvo oslabené jen o brankaře Joba a Nohejla B. ( hráč Bechyňský stále běhá s odhaleným mužstvím po chorvatské nudapláži ). Trenér Kubásek, jinak zvaný hájský Nostradámus, měl jasno již od začátku, když tvrdil, že mužstvo soupeře je slabé a do poločasu budeme vést. Jeho předpověď se vyplnila ( snad nechystá určení konce světa, protože to by možná taky trefil ). Naši hráči od začátku kombinovali a soupeř jim v tomto moc nepřekážel a tak bylo k vidění několik velice pohledných akcí, které byly naštěstí korunované i góly a divák se tedy nenudil ( a to ani tři neplatící čumilové z Duchcova ). Jednoznačně jsme soupeře rozebírali a po pěkných brankách Martince a jedné Baloga jsme vedli 3:0. Soupeř brankaře Thoranda překvapil jen ojediněle a ten udržel čistý štít až dokonce, blískl se celkem třemi povedenými zákroky proti tutovkám soupeře, ale výsledný dojem dokázal zbytečně po chvíli pokazit nějakou osobní chybou. Za zmínění stojí výkon útočníků Baloga a Martince, kteří se v zápase podělili o hatrick. Oba dělali obráncům soupeře starosti, zejména Balog hýřil aktivitou z důvodu obav před prohranou sázkou, kdyby po nestřelení min. 2 branek vytíral celý objekt kabin ( osobně bych jej raději viděl vytírat, ale jeho čas příjde ). Dalším střelcem byl Mutl, když si naběhl chytře na roh a z první zavěsil. Zapsat se mezi střelce mohl i několikrát Kastl, ale ve své největší šanci opět přehnal své hračičkovství a byl o míč připraven takřka na brankové čáře.
    První tři zápasy s nováčky jsme zvládli, ale již další utkání s Ohníčem hodně napoví, jaká je kvalita mužstva  a jaké mohou být jeho opravdové cíle.
-BoNo-

Sestava: Thorand – Staněk – Homolka – Kubásek S. – Zajpt – Nohejl J. - Mutl – Brunclík -  – Kastl – Balog   –  Martinec ( Špringl,Kubásek M., Šiřiště, Moldavčuk )
Branky
Martinec 3
Balog 3
Mutl 1