Krupka B - Sokol Háj 7:1

09.06.2012 21:25
Hodnotit tento zápas ze sportovního hlediska je jednoduché, výsledek hovoří za vše a standartní omluvou se stává nekompletnost kádru.Hodnocení z morálního hlediska  nám ale ukazuje různé pohledy.Jedním z pohledů je ten na hřiště kde si hráči v očích diváka neplní své povinnosti.Ale oni neví že například ten hráč na hrotu, který zkazil a nevrací se, je mladý a na podruhé na pár minut na hřiště postavený chlapec, který se teprve rozkoukává, ale snaží se plnit trenérovi příkazy.(Tento chlapec se ještě před pár týdny potkával s míčem asi tak často, jako se setkával Mao Ce-tung s Dalajlámou a svoje fotbalové, zatím, neumění nahrazuje nadšením pro hru a to je dobré.)
No druhý z pohledů je ten mimo hřiště, především mě vyloženě zklamal přístup Martince, jeho nulovou účast na trénincích a občasné vystoupení za náš tým korunoval svojí účastí na turnaji v malé kopané, místo toho aby se normálně dostavil k sehrání mistrovského zápasu. NECHÁPU!!!
Je tu konec sezóny a tak poděkování patří především všem, kteří si např. neváhají vyměnit směnu, vzít si i dovolenou anebo navzdory svým zraněním nastupují do zápasů.
Sestava
Tyl,Staněk Kubásek S Nohejl Ulehla, Mastík Kastl Brunclík Havelka, Moldavčuk Kubásek M, Špringl Kubásek S (trenér)
Branky: Kastl