FK Novosedlice - Sokol Háj 1:3

11.05.2013 16:39
Mladý Sokol vypadl z hnízda, předvedl několik dobrých kousků v předešlých zápasech a po dnešním utkání to vypadá, že létat už bude sám.Řeč je o Petrovi Siřišťovi, kterému se povedlo Novosedlicím vstřelit krásnou branku a potvrdit tak své výkony z předešlých zápasů. Po delším rozhlížení v dospělém fotbale, se dostává do větší hrací pohody a zkušenější hráči mu více adresují svoje přihrávky. Ale pěkně po pořádku. Novosedlicům poskytla azyl Srbická umělá tráva, protože jejich hřiště prochází rekonstrukcí. Hra nám začala pěkně svižně a už po několika úvodních minutách rozjasnil tváře fanoušků Háje Martinec, který si tak připsal další zářez do svých kopaček. „Domácí“ hráče tato branka nijak nerozhodila a předvedli několik tutovek, ale jak se říká, nedáš, dostaneš. Přišel trest, Michal Kubásek se konečně předvedl jako koncový hráč a navýšil na 0:2.
Ve druhém poločase se vytratila naše aktivita a útoky Novosedlic se na nás hrnuli jako vlny na pobřeží. Při další snaze o zdolání naší branky museli Hájští zatáhnout za ruční brzdu. Výsledkem bylo nařízení pokutového kopu, Thorand se sice snažil vystihnout směr střely, ale jak to bývá nezadařilo se 1:2. Domácím narostli křídla a opět se mohli několikrát postarat o vyrovnání, naštěstí jejich koncovka byla žalostná. Přichází chvíle Siřištěho, jeho úprk na branku zakončuje krásnou střelou na vzdálenější tyč 1:3.
Celý tým předvádí nyní to lepší ze svého umění a samozřejmě že tu jsou i ostatní, kterým se sluší za dnešní předvedenou hru poděkovat.
 
Sestava
Thorand, Zajpt Homolka Nohejl B Bechyňský, Siřiště Mutl Brunclík (Mastík) Kubásek S, Martinec Kubásek M (Cáder)
Branky
Martinec, Kubásek M, Siřiště
Foto  na rajčeti
sokolhaj.rajce.idnes.cz/