Braňany - Sokol Háj 2:2

20.08.2012 21:11
V posledním přátelském utkání jsme zavítali do Braňan. Naše předvedená hra, se především v první půli zápasu, blížila představám trenéra. Kombinační hrou a přímočarým tahem, jsme několikrát ohrozili svatyni soupeře, ale brankář byl evidentně mužem na svém místě a nedovolil aby ruce hrstky příznivců Sokolu vystřelili k nebi. Ale ani Braňany nezahálely a několikrát provětrali rukavice dobře chytajícího Joba. V zápalu boje ale došlo k nechtěnému zranění brankáře domácích a hra se od té doby dost přiostřila a chvílemi to vypadalo že se dočkáme i malé boxerské vložky.
I ve druhém poločase se hrálo zbytečně do těla.Postupně se ale hráči uklidnili a začal se hrát opět fotbal.Po pěkné akci to byli naši, kdo otevřel skóre utkání. Branka Brunclíka rozjasnila tváře našich borců.V průběhu druhé části se do naší branky postavil Šlechta a rozhodně to neměl jednoduché i on nás podržel několika zákroky, ale došlo k vyrovnání a brzy přidali domácí další branku.Tíhu zodpovědnosti na sebe nakonec vzal Kastl a po zatažení míče do šestnáctky, krásnou střelou upravil na konečných 2:2
Sestava
Job (Šlechta), Homolka Siřiště (Ulehla) Moldavčuk Kubásek S, Nohejl J Brunclík Kastl Bechyňský, Balog Kubásek M (Špringl)
Branky: Brunclík, Kastl