Ohníč - Sokol Háj 1:3

28.08.2011 14:42

Včerejší deštivý den přinesl velmi zajímavé utkání, které skončilo vítězstvím našeho týmu v poměru 1:3.První poločas přinesl řadu šancí domácího týmu, zejména ve 28 min. utkání, kdy Marek Job bravurně zneškodnil sólový nájezd Ohníčského hráče (Marko).Ale ani naši hráči nezůstávali pozadu v útočné aktivitě. Ve 36 min. se po pravé straně hřiště protáhl Jakub Brunclík a poslal nádherný centr do velkého vápna - padající list-  Michal Kubásek hlavou poslal míč do sítě Ohníče a náš tým se ujal vedení 0:1.Nicméně první poločas byl ze strany obou mužstev navzdory počasí vyrovnaný.

Druhý poločas utkání přinesl v 58 min. vyrovnávací branku, kdy po hrubých chybách v obraně se doslova hráč Ohníče prokličkoval až před brankáře a zakončil svoje sólo brankou.Naše hráče zkraje tato vyrovnávací branka trochu vyvedla z míry, ale uklidnění přinesla 65 min., kdy Martin Kastl svou přihrávku adresoval  Jiřímu Balogovi a ten opět poslal naše mužstvo do vedení 1:2.Ohníč si také vytvořil několik slibných šancí, které naštěstí pro nás neskončily gólově.V 65 min. utkání, dobře hrající Jakub Brunclík poslal  balón do velkého vápna a Martin Kastl přesně zakončil 1:3. Ve zbytku utkání se Ohníč snažil o skorigování výsledku, ale na konečném výsledku 1:3 se už nic nezměnilo a tak si naši borci přivezli tři body.

Slovo trenéra: celý tým podal bojovný výkon, za který by jsem chtěl hráčům poděkovat.I přes vyrovnání si hráči plnily své povinnosti a plně se zasloužily o tři body.Přesto je před námi ještě plno práce, doplňuje Stanislav Kubásek st.Budeme muset zapracovat na některých věcech.Hráči mají v sobě potenciál a ten se musí projevit.Také by jsem chtěl touto cestou poděkovat našim fanouškům, kteří se i přes vytrvalý déšť vydali podpořit naše mužstvo.

Branky - Kubásek M.,Balog,Kastl

Job,Kubásek S. Homolka Řezáč Moldavčuk,Kastl (Havelka) Brunclík Staněk Martinec,Balog Kubásek M.(Svoboda)