FK Lybar sídl. ve Rtyni n.B. - Sokol Háj 4:1

27.04.2013 20:25
Tak jako i jiným trenérům, tak i našemu se povedlo prokaučovat první půli zápasu. Už to, že se sám nasadil, bylo nejen pro fanoušky našeho týmu překvapení, už jen pro to, že lavička náhradníků byla plná.Přeskupení řad sebou přineslo spoustu problémů, se kterými se naši borci nemohli dlouho vyrovnat.Soupeř na nás vlétl a vytvořil si hned v úvodu několik tutovek.Postupně jsme hru jakž takž vyrovnali, ale Rtyně se svými dalšími dvěma střelami na naší branku dokázala vytěžit maximum a už to bylo 2:0 .                                                                
Druhý poločas přinesl změny, tak především trenéra na place vystřídal Siřiště, který odehrál výbornou půli. A dále malé změny v sestavě. Hra se trochu vyrovnala a začali jsme vystrkovat růžky.Především Kubáskova (Stanislav mladší) hlava si zasloužila branku, ale balón pouze orazítkoval tyč.Jeho další hlavičkový pokus už byl úspěšný, ale to už byl stav 3:0 Snížení nás opět trochu nabudilo, jenomže přišla další akce soupeře a navýšili na 4:1. Škoda, rozhodně jsme si chtěli přivézt nějaké body.Doufejme, že v dalším zápase se trenér vyhne komplikovaným změnám a bude se spíše snažit o to, aby týmu nastavil nějakou trvalejší tvář.
Sestava -
Job, Zajpt Brunclík Kubásek S sen.( Siřiště) Nohejl B, Nohejl J Bechyňský Mutl Kubásek S jun.,Homolka Martinec(KubásekM)                                                                                                                                                                                                   Ulehla, Mastík
Branka - Kubásek S jun.

                 

Foto na rajčeti
sokolhaj.rajce.idnes.cz/